Дойде денят на истината! Да подкрепим Марица в Колодрума срещу един от най-класните отбори в света!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:37 / 13.12.2017
3817
Дойде денят на първото участие на български тим в груповата фаза на волейболната женска Шампионска лига. Тази вечер от 18:30 часа пловдивската зала Колодрума гостува настоящият лидер в руската Суперлига Динамо Казан (Русия), а заслужената чест да бъде домакин на историческия двубой има българският шампион Марица (Пловдив).

Вицешампионките на Русия пристигнаха в Пловдив с 12 състезателки, сред които блестят азербайджанската звезда Наталя Маммадова, както и капитанката на българския национален отбор Елица Василева.

"Убедена съм, че щом са стигнали до групите, Марица са направили нещо достойно - и като подготовка, и като условия", каза Василева при пристигането си на българска земя.

Динамо Казан е настоящ носител на Купата на ЦЕВ, лауреат на Купата на Русия и вицешампион на своята страна. Тимът от Татарстан се завръща в Шампионската лига след едногодишно прекъсване. Той е единственият руски отбор, печелил най-престижния клубен турнир през 21 век, триумфирайки с европейската клубна титла през 2014 година. Същата година печели и световната клубна титла.

"Това може би е един от най-класните отбори в света", коментира наставникът на Марица Иван Петков.

Надпреварата в Група С вече започна снощи. В първия мач полският Хемик (Полице) победи като гост сръбския Визура (Рума) с 3:0 (25:17, 25:21, 25:14).

Билетите за двубоя тази вечер между Марица и Динамо Казан са на цена от 8 лева и се продават в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мача.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).