Ботев гостува на основния си благодетел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:36 / 11.12.2017
8454
Отборът на "Ботев" демонстрира уважение към нови два партньора на клуба. Ден преди последния официален мач за годината срещу "Литекс" футболисти, треньори и ръководители пътуваха до Раковски, където гостуваха на своя основен благодетел - "Инса Ойл".

Носителите на Купата и Суперкупата на България, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния директор Иван Йотков, бяха посрещнати в административната сграда на компанията от финансовия директор на "Инса Ойл" Анета Ненчова и колегите й от ръководния отдел Иван Кьолов, Стефан Вангелов и Янко Будаков.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че шеф на въпросната фирма е Георги Самуилов, който осигурява бюджета на "канарчетата", въпреки че не притежава дори и процент от клубните акции.

След като и двете страни изказаха взаимните си респект и благодарности, футболистите подариха и разписваха артикули с клубната емблема за служителите и в отлично настроение позираха за снимки с всички желаещи.

Впоследствие "жълто-черните" посетиха и рафинерията на петролната компания в Раковски, а между двете дестинации отборът се отби за кратко и през местната църква, където всеки от футболистите получи икона, като подарък от популярния ботевист отец Румен.

На връщане от Раковски, преди да се приберат на клубната база за тренировка, "канарчетата" зарадваха с визитата си и друг важен партьор на клуба - "Филкаб". Служителите в специализираната в производството и търговията на електрооборудване приеха с ентусиазъм своите гости и също изразиха своята гордостта си от партньорските отношения между двете страни.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).