Ботев вкара 4 на анонимен турски отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:04 / 06.02.2009
6320
Ботев Пловдив победи с 4:2 турският тим Тюрклерспор в контролна среща, играна днес на лагера на "канарчетата" в Анталия. Два от головете забиха защитници - Илиян Гаров и Костадин Гаджалов, по едно попадение добавиха и Красимир Кръстев и Тодор Тимонов. Турците пък вкараха по един гол през двете полувремена съответно на Павел Станев и Славчо Тошев.

През целия мач предимство имаше Ботев. Само за 20 минути "канарчетата" поведоха с 2:0. Първо в 13-ата минута се разписа Красимир Кръстев след пас на Добри Орловски, а две минути по-късно гол вкара и Костадин Гаджалов след точен удар с глава. Неразбирателство в защитата на "жълто-черните" след маркирана от асистента, но незачетена от главния съдия засада, позволи на турския тим да намали на 2:1.

През второто полувреме в игра влезе изцяло нова единадесеторка в жълто-черно. Трети гол отново на юноша на Ботев Пловдив вкара Тодор Тимонов. Той се разписа за 3:1 в 48-ата минута. Отново след спорно положение за засада, Тюрклерспор намали на 3:2, но точка в спора вкара Илиян Гаров в 75-ата минута с глава. Като титуляри срещата започнаха няколко от новите попълнения - Добри Орловски и Димитър Петков, както и Омониго Темиле, който не игра през есента поради наказание и дошлият на проби италиански защитник Франческо Тондо. През втората част в игра влезнаха други двама нови - Георги Семерджиев и Мирослав Тодоров. Георги Аврамов пък игра първи мач след като се контузи в мача с ЦСКА през есента, а после бе опериран от херния.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).