"Канарите" посетиха фирмата, която им подари рейс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
17:09 / 07.12.2017
8380
Футболистите и спортно-техническият щаб на "Ботев" посетиха централата на един от спонсорите на клуба - транспортната фирма "Петко Ангелов БГ" ЕООД.

След тренировката в четвъртък, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния директор Иван Йотков, "жълто-черните" гостуваха в офисите на своя официален превозвач. Те бяха посрещнати от зам.-управителя на компанията Ангел Стоянов, който поздрави отбора и отправи пожелание за дългогодишно сътрудничество между двете страни.

След това футболистите се срещнаха със служители на компанията и промотираха пред тях новия новия годишен календар на клуба.

Заедно с постера за 2018 г., работещите в "Петко Ангелов" получиха още подаръци от играчите, както и възможността да се снимат с носителите на Купата и Суперкупата на България.

Посещението на "канарчетата" в транспортната фирма поставя началото на серия от инициативи, с които футболистите на "Ботев" ще изразят своята благодарност за подкрепата, която клубът получава от обществото.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).