Илиан Илиев: Бъдещето ми във Верея зависи от следващите 10-ина дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:42 / 05.12.2017
2850
Треньорът на Верея Илиан Илиев призна, че не е доволен от равенството, което неговият тим направи срещу Локомотив на Лаута. Специалистът каза и за забавените плащания в клуба и намекна, че може и да си тръгне, ако нещата не се променят.

Ето какво заяви Илиев след края на двубоя срещу бившия си тим:

Трябва да приемем този резултат, без значение дали е справедлив или не. Нашите футболисти се вложиха максимално, за което мога само да ги похваля. Може би трябваше да потърсим втори гол още през първото полувреме, когато и вятърът беше с нас.

Не сме доволни, че не победихме. Това е факт. Надявам се в последния мач футболистите ни също да го изиграят сериозно.

Какво да ви кажа за отменения гол. Ако сметнем всички ситуации, в които ни ощетиха, можеше да сме на 3-о място. Колкото и да се ядосвам, приемам резултата.

Справихме се в дефанзивен план, а имам забележки единствено в офанзивен. Трябва собственикът да помисли какво иска да прави. Дължат се няколко заплати, няколко премии, няколко наема и футболистите искат да са наясно.

Миналата година тези пари са дошли октомври, а сега виждате какво става. Но след последния мач ще коментирам и тази тема. Моето бъдеще във Верея зависи от следващите 10-ина дни.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).