За Академик вече е Коледа, клубът зарадва деца с подаръци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:40 / 01.12.2017
3315
За Академик Бултекс 99 вече е Коледа. Пловдивският баскетболен клуб проведе поредната си благородна инициатива и зарадва деца с много подаръци.

Малчуганите от Центъра за настаняване от семеен тип на улица "Лъджене" №9 получиха якета, обувки, фланелки и козметика от основния спонсор на баскетболния клуб. Децата от клуба пък събраха хранителни продукти за своите връстници. Бяха осигурени още кутии маргарини и други лакомствата.

Дарението осъществиха спортният директор на Академик Бултекс 99 Тина Димитрова, старши треньорът на кадетите и юношите старша възраст Димитър Чанков и баскетболисти от подрастващите.

Всички те заедно украсиха елхата на децата, които пък подариха на клуба ръчно изработена от тях красива коледна картичка. Едно от момчетата от центъра, което е влюбено в баскетбола, ще получи шанс да тренира с юношите на Димитър Чанков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).