Локо не успя да бие и абсолютния аутсайдер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:50 / 30.11.2017
7941
Локомотив Пловдив не успя да победи абсолютния аутсайдер в Първа лига - Витоша (Бистрица). Черно-белите завършиха 1:1 в мач от 18-ия кръг на шампионата, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в столицата.

Ивайло Лазаров (9) вкара за домакините, а Димо Бакалов (10) бе точен за "смърфовете".

Това бе първа точка за пловдивчани (съответно и първи отбелязан гол) под ръководството на треньора Бруно Акрапович. Локо обаче е в серия от 4 поредни мача без победа и остава на 9-о място с актив от 21 точки.

Домакините откриха в 9-ата минута, след като Петко Ценков напредна в наказателното поле и подаде към точката на дузпата. Там Ивайло Лазаров шутира ниско по земя, а вратарят Илко Пиргов не мръдна и просто изгледа как топката спря в долния ляв ъгъл за 1:0.

Още в следващата минута Локо се върна в мача с изравнително попадение. Веселин Марчев бе изведен отдясно и съумя да центрира на далечна греда. Там Димо Бакалов надскочи отбраната на домакините и засече с глава за 1:1.

В 37-ата минута Симеон Райков шутира от фаул от около 25 метра, при което вратарят на Витоша Михаил Иванов закачи леко топката и тя се отби в гредата. Първи до топката стигна Димо Бакалов, който обаче се подхлъзна и не успя да я прати в мрежата.

В 60-ата минута Локо пропусна още един златен шанс за втори гол. Веселин Марчев бе намерен напълно непокрит в наказателното поле и стреля с глава, като кълбото премина на сантиметри над горния ляв ъгъл.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Муса Мохамед, Асен Георгиев, Димитър Везалов, Веселин Марчев, Ванчо Траянов, Игор Банович, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Симеон Райков (64- Халед Аяри), Парвиз Умарбаев (46- Дани Кики).




Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).