Фондация "Бъдеще за Ботев" готова да купи отбора след одит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:45 / 05.02.2009
7353
Във връзка с изявления на Димитър Христолов пред медиите, че очаква оферта от Фондация "Бъдеще за ПФК Ботев 1912" за закупуване на клуба, от фондацията заявиха, че са готови да представят такава оферта, след като е ясно какво се продава.

Фондацията има договорка с адвокатско дружество "Табаков, Табакова и партньори" за извършване на финансов и правен анализ на акционерното дружество. Ако Христолов има други предпочитания за независим оценител на активите и пасивите на Ботев - Пловдив, нека той да избере една от компаниите с доказани добри практики в извършване на независим одит - Enrst & Young, KPMG, Deloitte или PricewaterhouseCoopers.

И в двата случая от "Бъдеще за ПФК Ботев 1912" са готови да платят за отбора цената, определена от избрания независим оценител. Готови сме на договорни отношения с г-н Христолов само при прозрачни условия и спазване на добри бизнес практики, категорични са от фондацията.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).