Крушарски бесен на Чавдар Цветков, забрани му да говори!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:58 / 23.11.2017
4486
Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски се вбеси от изявлението на спортния директор в клуба Чавдар Цветковкойто избухна вчера с репликата, че на Лаута ще гонят доста футболисти и ще се гради нов отбор за догодина.

От далечна Аржентина бизнесменът е наредил на Чаво да преустанови контактите си с медиите и да не прави коментари, които само нагнетяват напрежение в отбора преди пореден важен мач, какъвто ще е домакинството на ЦСКА.

Самият Крушарски спазва обещанието си пред феновете на отбора да спре да дава интервюта и да прави колоритни коментари. С тях той си спечели симпатиите на неутралните запалянковци, но настрои срещу себе си част от агитката на Локомотив.

"Писна ми. Забранявам на всички в клуба да коментират пред медиите. Какъв отбор и кога ще се прави - решавам аз. Последната дума по всички въпроси е моя и сега единственото ми желание е да видя концентрация и усърдие в представянето на всички, ангажирани с Локомотив. Спрете и вие да ме търсите. Казах вече, че аз спирам да говоря. Имам работа за вършене", отсече Христо Крушарски, цитиран от "Меридиан мач".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).