Шеф на Локо: Най-вероятно ще гоним много хора, с този състав няма как да стане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:20 / 22.11.2017
6430
Локомотив (Пловдив) ще претърпи драстични промени по време на зимната пауза, разкри спортният директор Чавдар Цветков. Той се прибра вчера от визита в Малта, където гледаше футболисти за евентуален трансфер в Локо.

"В Малта не намерих играчи, достойни да дойдат на "Лаута". В първенството им има много чужденци, но всички са втора-трета ръка. Продължаваме търсенето, защото ще правим нов отбор догодина. Най-вероятно ще гоним много хора, затова се нуждаем от качествени заместници", заяви Цветков пред "Меридиан Мач.

"С този състав няма как да се класираме в първата шестица. Надявам се да нямаме проблеми с разтрогването на договорите на тези, които сме набелязали за гонене. Марк-Гутие Бедиме, който вече беше освободен, се съгласи да разтрогне по взаимно съгласие срещу една заплата. Надявам се всички да бъдат като него", добави директорът.

Plovdiv24.bg вече информира своите читатели за стяганата чистка през зимната пауза и дори споменахме кои футболисти са сред първите, взети на мушка.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).