Нов в Ботев с гол и червен картон при равенство в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:59 / 04.02.2009
6619
Новото попълнение на Ботев Пловдив Георги Семерджиев вкара гол и получи червен картон само за половин час игра в контролата между "канарчетата" и новака в Беларуската елитна дивизия ФК Минск. Двата тима завършиха 2:2 в приятелския мач, игран в турския курорт Анталия, където пловдивчани са на зимна подготовка. Другото попадение за "жълто-черните" отбеляза Йордан Етов.

Срещата започна изненадващо добре за Ботев, като още в третата минута с глава се разписа дошлият със свободен транфер от Родопа Георги Семерджиев. Той се възползва от пас на друг нов при "канарчетата" - Мирослав Тодоров. В следващите минути беларуския тим се активизира и създаде няколко опасни положения пред Славчо Тошев. Само за три минути ФК Минск успя да обърне резултата и да поведе с 2:1. Първо Кошел се възползва от грешка на защитниците на Ботев, които спряха да играят, мислейки си че има засада. Три минути по-късно Осипенко вкара дежурното попадение, вкарвано почти всеки мач на Ботев - след центриране в наказателното поле, с глава.

До края на полувремето и двата отбора имаха шансове да реализират, но не създадоха нищо сериозно. Нападателят Георги Семерджиев обаче си изработи червен картон. Той влезе грубо в краката на противников футболист и съдията го изгони. На негово място влезе Тодор Тимонов.

През втората част в игра влезнаха резервите на двата тима и традиционно за контролните срещи, нивото спадна. Все пак "жълто-черните" успяха да изравнят резултата, веднага след подновяването на играта. Голът отбеляза юношата на Ботев Йордан Етов, който се възползва от извеждащ пас на Тодор Тимонов. Следващата контрола на Ботев е в петък, но все още не е ясен съперникът на "жълто-черните".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).