Норвежец от Тревизо идва в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:55 / 03.02.2009
5878
Норвежки нападател може да се присъедини към Ботев до няколко дни. Това е 20-годишният Алекс Сьодерлунд, който ще играе като преотстъпен от италианския Тревизо. Очаква се голаджията, който е висок 192 см, да пристигне на лагера на отбора в турския курорт Алания, където се намират „канарчетата". Освен него в Турция ще дойде и италианецът Франческо Тондо, който ще продължи пробите при пловдивчани. Президентът на клуба Димитър Христолов обеща още трансфери до края на седмицата.

В същото време стана ясен и първият съперник на Ботев в контролните срещи. Утре „канарчетата" ще срещнат беларуския ФК Минск. Отборът тази година ще бъде новак в елита на Беларус, като миналия сезон спечели убедителна промоция с 14 точки преднина пред втория. Мачът срещу ФК Минск ще се играе от 15 часа на стадиона на хотела, в който са настанени „жълто-черните".

Почти сигурно проверката ще пропуснат Георги Андонов и Алфредо Мапока, които се оплакват от контузии и тренират на облекчен режим.

Общо 6 контроли ще изиграят пловдивчани в Турция, като другите две ще са в петък и събота, но съперниците ще бъдат обявени в четвъртък.

„Времето е перфектно. Условията също. Имаме на разположение два терена, на които може да се готвим по най-добрия начин", коментираха от щаба на Ботев.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).