Турнир по шахмат и белот между пенсионерските клубове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:56 / 08.11.2017
2542
С партия шах между Ангел Тосев и заместник-кметът Георги Титюков стартира турнир по шахмат и белот в Централен клуб на пенсионера. Дългогодишният треньор на ФК "Марица", подготвил десетки успешни футболисти, Ангел Тосев е един от малкото постигнали реми със световния гросмайстор Анатоли Карпов.

Този малко известен факт съобщи Петър Зехтински, директор дирекция "Спорт и младежки дейности" в началото на състезанието.

В следващите дни от всички 10 пенсионерски клуба в града ще бъдат определени най-добрите, които ще се състезават във финала на 21 ноември, когато се очаква шахматният шампион Виктория Радева да даде началото. Тогава съдии ще определят клубът шампион.

"Надявам се турнирът да се превърне в традиция", заяви Георги Титюков и пожела успех. Той обеща, ако има желаещи за табла, то на пролет да има и такъв турнир.

За победителите ще има специална купа, а за останалите са предвидени плакети, комплекти за игра на шах и карти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).