Величко Величков: Ще работя в канцелариите до 2011 година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:37 / 02.02.2009
4858
Защитникът Величко Величков заяви, че до края на своя договор с Ботев ще работи в канцелариите на клуба. „Оставам да си изпълнявам договора до 2011 година. Казах на треньорите, че нямам желание да играя в мачовете. Причината е обида на ръководството. От 8 до 17 часа ще стоя в канцелариите. Незнам какво ще правя там, но ще съм на работното си място", каза Величков.

Той заяви, че причините за това решение са комплексни. "Причините са много. Обидата не е към играчи е и треньора, а само на ръководство. Една от причините е за изваждането ми от отбора след мача с Миньор. Тогава сгреших с дузпата, но не ми дадоха никакво обяснение за това решение. Единственото обяснение беше, че новите шефове така са преценили. Отборът застана зад мен. Аз не повярвах, че това е така, тъй като нямаше сделка, а и още няма такава. С Христолов съм разговарял и съм му много благодарен", заяви Величков.

От друга страна известният с прякора си Крауча футболист призна, че няма интерес към него от други отбори. "Преди Арбитражната комисия Христолов ми изключи телефона и не са се свързали с мен. Не е вярно, че съм бил в Сливен. След Арбитражната комисия бях болен и си прекарах времето в Тополовград. С треньора и съотборниците съм в добри отношения и те ме подкрепят. Питайте ръководството на Ботев защо Апелативната комисия ме върна в отбора, след като Арбитражната разтрогна договора ми", допълни още Величков.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).