Армандо олекна с близо 4 бона за боя над колега треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:12 / 04.11.2017
4140
Треньорът на вратарите в националния отбор Армен Амбарцумян се размина с присъда по дело за нанесен побой над колега от престоя им в Берое. Пострадалият от юмруците на Армандо - Атанас Рибарски заведе в старозагорския районен съд иск в размер на 3000 лева заради ударите, нанесени му в треньорската стая на Берое на 5 март.

Първият асистент на тогавашния треньор на заралии Ферарио Спасов настояваше, че вследствие на крошетата е получил кръвонасядане и мозъчно сътресение, довели до временно разстройство на здравето му.

Първоначално Амбарцумян беше категоричен, че бой не е имало. Впоследствие стана ясно, че между двамата треньори от доста време е имало напрежение, което ескалирало. В крайна сметка съдът оневини пловдивския специалист и му наложи само административна глоба от 1000 лв.

Двойно по-голяма сума Армандо ще трябва да заплати на трениращия в момента юношите на Берое Рибарски. Към тях се прибавят и 762 лв. за разходите в досъдебната фаза, съобщава "Телеграф".

Интересното е, че помощникът на Петър Хубчев в националния отбор се е представил в съдебната зала като безработен. Присъдата може да бъде обжалвана през окръжния съд в Стара Загора.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).