Срам! Трябваше ли Бащата и Стоян Колев да се сбогуват така с Локомотив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
14:25 / 31.10.2017
15777
Легендата Христо Колев - Бащата и Стоян Колев вече няма да работят в Локомотив. Двамата напуснаха преди минути стадиона в Лаута, където преговаряха с един от многото директори в клуба за разтрогването на договорите си, научи Plovdiv24.bg.

Далеч по-унизителен обаче е начинът, по който гениалният халф от 80-те и треньорът на вратарите са научили, че повече не са желани в Локомотив. Нито собственикът Христо Крушарски, нито дясната му ръка Чавдар Цветков, не се престрашиха да им го кажат в очите.

В ролята на вестоносец влязъл напускащият Войн Войнов с репликата: "Казаха ми да ви предам, че не попадате в щаба на новия треньор".

А между другото - новият вече треньор Бруно Акрапович обяви на официалната си пресконференция днес, че досегашният екип от помощник-треньори се запазва, като ще дойде още един треньор от чужбина... Изводите си направете сами...

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).