Видео: Чаровна пловдивска футболистка: Откакто съм във ФК Пълдин, животът ми разцъфна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 25.10.2017
10454
Plovdiv24.bg се срещна с представители на женския футболен клуб Пълдин. Един пловдивски отбор, основан само преди 2 години, но вече започнал да жъне успехи по родните терени. Екипът ни разговаря с треньора Ангел Славов и централната защитничка Радостина Атанасова.

"Занимавам се сериозно с футбол от 2 години. Преди това играех с момчетата в квартала. Откакто съм във ФК Пълдин, животът ми просто разцъфна. Срещнах много момичета, с които може да споделяш абсолютно всичко. Просто този отбор ми стана като второ семейство", заяви пред нашата медия Радостина Атанасова.

"В началото имахме затруднения, но вече се превърнахме в доста сериозно име в родния девически футбол - като постигнати резултати за страшно кратко малко време", каза наставникът Ангел Славов.

За това как се развива клубът, къде тренира, къде играе официалните си мачове и как се издържа, гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).