Спартак удари с 2:1 Миньор (Раднево) в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:37 / 31.01.2009
1752
С два гола на Красен Трифонов Спартак би Миньор (Раднево) с 2:1 в контрола. Спарингът се игра в Куртово Конаре.
Красен Трифонов откри в 25-ата минута. Халфът заби с глава центриране на Христо Стаев за 1:0. В 32-ата минута Красен пак вкара с глава. Този път попадението падна след пас на младока Костадин Слаев. Пловдивчани имаха две положения до почивката, но вкараха и двете. „Като големите отбори сме, вкарваме две от две", заяви в типичен стил техническият директор на Спартак Николай Алексиев.

Бившият играч на Ботев Георги Куртев бе близо до гол за тима от Раднево. В средата на първото полувреме Куртев щутира опасно, но вратарят на Спартак Стефан Стойчев спаси. След почивката Миньор все пак стигна до гол от фаул.

За Спартак не играха заболелият Мекиков и Стоян Терзиев - Мечката. Здравенякът от Коматево се оплаква от болки в коляното.

Това бе втората проверка и втората победа на Спартак в зимните контроли. През седмицата „синьо-белите" удариха с 2:0 Бенковски (Пз) в Стрелча.

Съставът на Спартак срещу Миньор (Раднево): Стойчев, Аргиров, Мурад, Т. Симеонов, Слаев, Коларов, Стаев, Трифонов, Фанев, Площаков, Г. Стоянов (Здравков, Манев, Стефанов, Бекриев, Коруджиев, Курдов).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).