Ботев удари вечния си съперник с 5:0 в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:20 / 22.10.2017
6103
Ботев разгроми Локомотив с 5:0 в пловдивското дерби от 11-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра в Коматево пред близо 400 зрители.

Момчетата на Стефан Стоянов не оставиха никакво съмнение кой е по-класният тим и напълно заслужено се поздравиха с убедителния успех.

Още в 9-ата минута Благовест Данчев центрира отдясно, а Димитър Тонев изпревари защитник и с премерен удар се разписа за 1:0.

В последната минута на първата част Атанас Янков центрира, Иван Василев свали с глава и Димитър Тонев на празна врата покачи на 2:0.

През вторите 40 минути доминацията на ботевистите бе пълна, а "смърфовете" рядко успяваха да играят с топката. В 47-ата минута Димитър Тонев реализира и трети гол във вратата на "черно-белите", дошъл след отлична комбинация и извеждащ пас на Кристиан Добрев, а нисичкият нападател преодоля вратаря и от паднало положение оформи своя хеттрик.

В 70-ата минута поредната многоходова акция изведе Емил Колев сам срещу вратаря на Локомотив и роденият в Габрово футболист не пропусна - 4:0.

В следващата минута Кристиан Добрев заби петия гол за "канарчетата". Бургазлията отне топката от защитата на "черно-белите", разходи се като на парад между четирима защитници и след като преодоля и вратаря на празна врата вкара за 5:0.

В 73-ата минута след атака с едно докосване Кристиан Добрев прати топката за шести път в мрежата, но попадението бе отменено заради засада.

По този начин Ботев продължи отличната си серия срещу Локомотив, след успеха в U19 през миналия уикенд. В следващия кръг Ботев U17 гостува на ПФК ЦСКА-София на 28.10 от 14:00ч. в село Панчарево.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).