Марица: Бием в Шампионската лига и правим подарък на треньора за ЧРД

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:09 / 18.10.2017
3815
Волейболистките на Марица искат да зарадват с победа в Шампионската лига своя треньор Иван Петков и това да е един от подаръците за днешния му рожден ден. Това стана ясно на официалната пресконференция преди двубоя между пловдивчанвки и финландския ЛП Сало (Сало), предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двубоят е утре (19 октомври) от 19 часа в зала Колодрума.

Днешната пресконференция се проведе в неформална обстановка в галерия "Арсенал оф арт" в Капана и в нея участие взеха треньорът на жълто-сините Иван Петков, капитанката Радосвета Тенева, както и наставникът и капитанката на финландския тим.

"Нашият треньор има днес рожден ден и се надяваме един от подаръците да е победа в утрешния мач. Ние разчитаме на подкрепата на пловдивската публика, която винаги е била с нас, за което благодарим", заяви Радосвета Тенева.

"Това е второ участие в Шампионската лига за нашия клуб. Изпълнени сме с надежда, която да се пренесе у хората, които ще ни подкрепят. Ще разчитаме на добър резултат, но всичко ще се реши във втория мач, в който ние за съжаление сме гости", каза Иван Петков.

Вижте в прикачения файл пълните изказвания на Петков и Тенева!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).