Световно първенство по борба в Колодрума, входът е свободен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:09 / 09.10.2017
3336
Пловдивската многофункционална зала Колодрума е домакин на Световно първенство по борба за ветерани, което стартира от утре (10 октомври), предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В шампионата на планетата ще участват над 750 борци (на възраст от 35 до 60 години) от повече от 50 страни. Това обявиха на специална пресконференция заместник-кметът Георги Титюков, вицепрезидентът на Световната федерация по борба /UWW/ и президент на Европейската федерация по борба Цено Ценов и председателят на организационния комитет Ангел Ангелов.

Схнатките ще се провеждат на 3 тепиха, а входът за цялото първенство е свободен! Първите двубои са утре от 9 часа сутринта, а официалното откриване ще е от 18,00.

"Това е едно дълго чакано домакинство за Пловдив. Ще може да наблюдаваме схватки между велики сили в борбата - Русия, САЩ, Иран и т.н. Убеден съм, че организацията, която сме подготвили, ще съответства с очакванията на ръководството на международната федерация по борба", заяви председателят на организационния комитет на първенството Ангел Ангелов.

Какво още казаха участниците в пресконференцията, вижте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).