Ботев спечели дербито срещу Локо, "канарчетата" с голова разлика 54:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:29 / 08.10.2017
5089
Ботев победи с 2:0 Локомотив в пловдивското дерби от 6-ия кръг на първенството при юношите от набор 2005. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на "канарчетата" в "Коматево".

През първата част двата тима предложиха равностоен сблъсък, в който липсваха чистите голови положения. Опасностите пред двамата вратари идваха предимно от статични положения, но до сериозна възможност за гол не се стигна.

След почивката момчетата на Георги Андонов заиграха далеч по-добре и натикаха съперника си в собствената му половина. В 50-ата минута "жълто-черните" осъществиха атака по левия фланг, при която Валентин Иванов овладя кълбото и с диагонален удар се разписа за 1:0.

Само пет минути по-късно Иванов отново бе над всички, когато бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана именно Вальо Иванов, който с точен удар удвои аванса на "жълто-черните".

В минутите до края ботевистите бяха близо и до трети гол, но с пропуски се отчетоха Мартин Драганов и Стефан Трайков. По този начин "канарчетата" записаха 6 победи от 6 мача с голова разлика 54:0.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).