Ботев навакса изоставане от 2 гола срещу Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:33 / 07.10.2017
3701
Ботев и Берое направиха зрелищно равенство и завършиха 2:2 в среща от 5-ия кръг на Югоизточната елитна група до 15 години. Мачът се игра на стадион "Локомотив" в Стара Загора.

"Канарчетата" стартираха по-добре двубоя, но не успяха да се възползват от създадените положения. С течение на времето дъждът над Стара Загора се усилваше, а на места по терена се образуваха сериозни локви.

В края на първата част "зелените" откриха резултата след точно изпълнена дузпа. В началото на второто полувреме защитник на "жълто-черните" изби топката, тя се спря в локва и домакините организираха атака, в края на която стигнаха до втори гол - 2:0.

Момчетата на Георги Онов обаче демонстрираха сериозен дух и не се отказаха въпреки негативния резултат и лошото време. В герой за пловдивчани се превърна Милен Николов, който реализира и двата гола за ботевистите.

В 45-ата минута нападателят се възползва от грешка в отбраната на Берое и останал сам срещу вратаря се разписа за 2:1. 5 минути по-късно центриране от фаул бе избито от вратаря, а Николов направи добавка и оформи крайното 2:2.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).