Футболистите на Ботев готови за бойкот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:07 / 28.01.2009
6724
Засилва се недоволството сред футболистите на Ботев Пловдив заради неизплащането на трите им дължими премии от страна на ръководството. Това съобщиха играчи от тима. В отбора се обмислял дори бойкот на контролата с тима на село Гълъбово в събота, 31 януари, ако дотогава не бъдат платени премиите.

Някой от най-радикално настроените футболисти дори смятали да бойкотират лагера в турския курорт Анталия от 2 до 14 февруари. Освен три премии, президентът на Ботев Димитър Христолов дължи по две заплати на треньорите и служителите на клуба. Самият той каза, че ще плати на всички, след като получи от ЦСКА част от парите за продажбата на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев.

Според някои от футболистите финансовата криза в клуба е много тежка и завръщането от лагера в Баня с един ден по-рано е заради неуредени финансови отношения с домакините, а не заради наводнени терени там. Президентът на Ботев Димитър Христолов продължава да търси купувач на клуба, след като на практика Ирена Кръстева се отказа от сделката.

В Пловдив се говори, че заради неспазени клаузи по предватилния договор за продажбата на Ботев Димитър Христолов ще трябва да връща парите, които е взел авансово. Бизнесменът обаче отхвърли тези твърдения.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).