Малките "пантери" на пловдивския ФК "Енко" с бронз от турнир в столицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:35 / 02.10.2017
3540
Пловдивският ФК "Енко" завърши на 3-то място в първия турнир до 12 години за развитие на женския футбол в България, който бе организиран от Българския футболен съюз.

Надпреварата се проведе в комплекс "Царско село" в София. Участваха 6 отбора, които бяха рапределени в две групи. Момичетата на треньора Илия Кунов попаднаха в един поток с отборите на ЛП Суперспорт и Монтана, а в другата група бяха НСА, Спортика и Пълдин.

В груповата фаза ФК "Енко" завърши на второ място, като загуби първия си двубой с 1:5 от суперспорт, а след това разгроми Монтана с 8:2.

Пловдивчанки играха за 3-4 място с отбора на Национална спортна академия. Нашите момичета показаха характер и успяха да обърнат противника с 4:3, въпреки че постоянно изоставаха в резултата.

В крайното класиране първи стана Суперспорт, следван от Спортика Благоевград, Енко Пловдив, НСА София, ФК Пълдин Пловдив и Монтана.

Нападателката на ФК "Енко" Фанка Христова се отличи с 6 гола и няколко асистенци.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).