Спартак почна с победа серията зимни контроли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:40 / 28.01.2009
1510
С два гола на Георги Стоянов Спартак удари с 2:0 Бенковски (Пз) в първата си за сезона контрола. Първото полувреме се игра при пороен дъжд в Стрелча. Стоянов заби попаденията си за 60 секунди. С асистенция в дебютния си мач за Спартак блесна Иван Мекиков. Резервите на Спартак търсеха по нестандартен начин да се скрият от дъжда.

Георги Стоянов откри с глава в 19-ата минута. Таранът заби в английски стил след центриране от корнер на Мекиков. В 20-тата минута Стоянов разстреля със зверско воле вратаря на Бенковски Петър Стойков. Стражът от Пазарджик извади в 8-ата минута голов шут на Петко Фанев. В самия край на полувремето Иван Площаков би над напречната греда от изгодно положение. Реферът Шиндеров показа жълт картон в 44-ата минута Стоян Терзиев - Мечката за типичен фаул на тъча.

След почивката Площаков вкара, но реферите отмениха гола заради засада. Дъждът спря през второто полувреме. Тогава на терена се появиха и младоците Денис Генчев и Стефан Лазаров.

Спартак - Бенковски 2:0
Голмайстори: 2:0 - Георги Стоянов (19, 20)
Съдия - Христо Шиндеров (Пз)
Стадион Стрелча.

Съставът на Спартак: Здравков, Аргиров, Слаев, Мурад, Ст. Терзиев, Мекиков, Фанев, Коларов, Трифонов, Г. Стоянов, Площаков (Стойчев, Манев, Г. Стефанов, Стаев, Курдов, Стефан Асенов, Денис Генчев, Бекриев).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).