Пловдивски плувци убиха конкуренцията в силен турнир в Косово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 02.10.2017
6216
Плувците на пловдивския клуб "Спринт" се представиха отлично в силния международен турнир в град Прищина, Република Косово.

Възпитаниците на заслужилия треньор Ботко Трендафилов и Славяна Раденкова направо убиха конкуренцията от Косово, Македония, Полша, Сърбия, Швейцария и Словения, спечелвайки купата и наградата за най-добър отбор на турнира.

Блестящо се представи голямата звезда на ПК "Спринт" Диана Петкова, която постигна най-добър резултат на турнира и спечели парична награда.

При мъжете Светлозар Николов, Мартин Велчев, Илиан Вардинов и малкия Иван Гривов показаха на своите връстници как се печелят призови места. Впечатляващо бе и представянето намалките "рибки" Лора Пехливанова, Виктория Христева и Рая Петрова, които не оставиха никакъв шанс на конкурентките си и грабнаха общо 18 медала.

Добрата работа на треньорите, трудът на децата и всеотдайността на родителите дава плодове. Независимо от това, че в Пловдив няма така необходимият 50-метров басейн, на който да се води нормална подготовка за високо спортно майсторство.

ПК "Спринт" и тандемът Ботко Трендафилов и Славяна Раденкова се очартава като атомен за българското плуване. Първо детронира от трона досегашния 25 поредни години шампион на България ЖПК "Младост-91" (Пловдив), а сега се очертава и като най-бързо просперищащият плувен клуб в България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).