Христолов: Аз ще кажа колко струва Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:01 / 28.01.2009
5780
Президентът на Ботев Димитър Христолов заяви, че продължава да чака оферти за продажбата на клуба. „Който има желание да заповяда. Упълномощил съм своя адвокат да влезе в контакт с хора, които искат да закупят клуба", коментира Христолов. Босът обаче уточни, че цената я определя той, а не кандидат-купувачите. Христолов призна, че може да се стигне до разговори с Фондацията ръководена от Марин Бакалов, въпреки че според него тя контактувала с него само чрез медиите. „Ще подпишем и споразумение с Николай Ишков, с което да му делегирам права да търси купувач на клуба. Има закачки, но за момента нищо конкретно", каза още Христолов. Той обаче призна, че все още няма окончателно пропадане на сделката с Нова Българска медийна група Холдинг на Ирена Кръстева.

В същото време се разбра, че все още не е получен втория транш от ЦСКА по трансферите на Саидходжа и Минев. Очаква се това да се случи утре. На този етап парите са нужни, за да бъдат покрити разходите по лагерите и изплатени задължения на футболистите.

Междувременно се заформи и нов скандал, този път свързан с ДЮШ на Ботев. Стана ясно, че три формации от школата на клуба ще бъдат изхвърлени от терените край стадион „Пловдив", които използват, тъй като не плащат наем. Според Христолов този акт опит за оказване на натиск срещу него от страна на Георги Славков и Фондацията на Бакалов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).