Ботев игра много под нивото си и загуби от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:27 / 27.09.2017
3632
Ботев допусна първа загуба от началото на сезона в Елитната юношеска група до 17 години. В отложен мач от 4-ия кръг "жълто-черните" загубиха с 2:3 гостуването си на Левски.

"Канарчетата" играха много под нивото си, но въпреки това можеха да си тръгнат поне с точка от столицата. Срещата се игра на изкуствения терен на Герена.

В 23-ата минута домакините поведоха в резултата. Това стана след атака по десния фланг и последвало центриране, при което Кирил Киров изпревари защитник и прати топката в мрежата. При центрирането обаче страничният съдия вдигна флага си, маркирайки че топката е напуснала пределите на терена, след което при отбелязването на попадението странно го свали и зачете попадението.

В 29-ата минута жълто-черните сбъркаха при изнасянето на топката, Мартин Петков направи двойно подаване с Кирил Киров и останал сам срещу Усков покачи на 2:0.

В 37-ата минута Иван Василев пусна към Кристиан Добрев и атакуващият футболист с диагонален удар намали на 2:1.

В 59-ата минута след центриране от корнер се получи сериозно меле пред вратата на Левски, при което Благовест Данчев се оказа най-съобразителен и с удар по земя изравни - 2:2.

В 71-ата минута домакините отново поведоха в резултата. Томислав Папазов засече с глава центриране от свободен удар за 3:2.

По този начин Ботев отстъпи лидерската си позиция в класирането на ЦСКА-София и е с една точка по-малко от столичния отбор. Тройката допълва тимът на Черно море, който има с две точки по-малко от "канарчетата".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).