Авторитетен британски вестник се смее на Крушарски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:37 / 25.09.2017
4679
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски се оказа тема за медиите на Албиона. Ексцентричният бизнесмен и босът на швейцарски Сион попаднаха в седмичната класация на авторитетното английското издание "Гардиън" - "Казано и прието".

Победител в раздела "Собственик на седмицата" е президентът на Сион Кристиан Константин. Босът ще се изправи пред съд, за да отговаря за нападение срещу телевизионен репортер, който го оприличил на "нарцис с нулева емпатия". Константин определи инцидента като "няколко тупаника и ритник в задника на детска площадка", но се закани да подаде иск срещу Робърт Фрингер за "клевета".

Другият победител е Крушарски. "Собственикът на Локо Христо Крушарски определи играчите като "безобразни и безволеви", а после добави: "Ще ги глобя, ще хвърчат глави!". След това защити феновете на Локомотив, които хвърлиха метална тръба по вратаря на Славия: "Той сам ни провокираше. И аз бих го ударил", аргументира се "Гардиън".

Как феновете на Локо погнаха Крушарски четете тук!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).