Предпремиерно: Локо наказа Ботев с 2:0, изпусна и дузпа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:12 / 24.09.2017
4957
Локомотив спечели с 2:0 днешното пловдивско дерби срещу Ботев при юношите от набор 2004. Двубоят се игра на Лаута, а в герой за черно-белите се превърна Любомир Мерджанов, който реализира и двете попадения, а освен това можеше да добави и трето на сметката си, но пропусна дузпа.

Първият гол в срещата падна в 15-ата минута. Центриране от ляво на атаката на Локомотив намери Любомир Мерджанов, който с глава прати топката в мрежата на Ботев за 1:0.

Пет минути по-късно отново той можеше да удвои преднината на черно-белите. Главният рефер отсъди дузпа в полза на Локомотив, ударът на Мерджанов бе в очертанията на вратата, но стражът на гостите спаси.

С пропуски до края на полувремето се отчетоха още Петър Андреев и Тони Лесов.

Втората част започна с натиск на Локомотив, като "смърфовете" имаха няколко добри възможности за гол, но не успяха да се възползват от тях. Все пак логичното се случи в 44-ата минута. Мерджанов получи топката, напредна от дясно и със силен изстрел прати неспасяемо топката в горния десен ъгъл на вратата на Ботев за крайното 2:0.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).