Банев, Асенов и Коруджиев са аут за първата контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:09 / 27.01.2009
1536
Трима играчи на Спартак пропускат със сигурност първата контрола на отбора, съобщиха от пресслужбата на "гладиаторите". Спарингът с Бенковски (Пазарджик) е утре от 14.00 часа на стадиона в Стрелча.

На терена в курортното градче няма да се появи защитникът Теодор Банев. Преотстъпеният от Локо (Пд) футболист се бори с травма в коляното от края на есенния полусезон. Вместо в Стрелча, Банев ще бъде в София за специализирани изследвания. Аут за мача с Бенковски е и младокът Светослав Асенов. Нападателят е с разтежение и тренира на облекчен режим.

„Контролата пропуска и Георги Коруджиев. Той има нужда от почивка заради лека контузия", каза треньорът Николай Киров - Белия. Тимът на Спартак заминава за Стрелча в 11.00 часа утре. Съперникът Бенковски (Пз) в момента е лидер в „А" областната дивизия на Пазарджик. В отбора се подвизават все бивши кадри на Хебър. Треньор на „зелено-белите" от Пазарджик е Спас Спасов - Малката Аглая.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).