Спортен вестник: Фенове на Ботев замислят саботаж на дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:16 / 21.09.2017
3559
Привържениците на Ботев са изключително разгневени от санкцията, която Дисциплинарната комисия наложи за предстоящото дерби с Локомотив (в неделя от 17:30 часа в Коматево). Заради инцидентите по време на мача с Левски (2:1) срещата със "смърфовете" ще се проведи пред празни трибуни.

Бултрасите коментираха, че това е безумие и е било по-добре двубоят да бъде преместен в друг град. В някои от форумите, в които пишат най-крайните фенове на "жълто-черните", се появиха мнения, че след като в Пловдив няма да могат да гледат на живо голямото си дерби, по-добре никой да не го гледа и да се провали и прякото телевизионно предаване, пише в днешния си брой "Меридиан мач".

Лансират се идеи, че трябва да се прекъсне електрическото захранване на ПТС-ите, което обаче може да доведе до още по-тежки финансови санкции за клуба, в който всеки лев е ценен в опитите да се съберат средства за довършването на строежа на стадион "Христо Ботев".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).