Обръщалката е факт! Иди доказвай, че нямаш сестра…

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
21:50 / 18.09.2017
25697
Ботев (Пд) загуби от Лудогорец с 1:2, след като водеше до почивката с 1:0, в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Разград. Капитанът Лъчезар Балтанов (6-дузпа) бе точен за гостите, а Марселиньо (47) и Игор Пластун (80) се разписаха за домакините.

Случайно или не, много близък до подобен развой прогнозира преди няколко дни колегата от "Марица" Юлиан Ангелов, изразявайки съмнения относно феърплея между двата отбора. Случайно или не, на неговите твърдения от ръководството на Ботев отговориха с твърде остра декларация...

Иначе след поражението в Разград "канарчетата" останаха с актив от 8 точки във временното класиране, колкото имат Славия и Дунав.

Мачът почна отлично за "жълто-черните", които спечелиха дузпа още в 5-ата минута, след като Фелипе Бризола бе спънат в пеналта от Георги Терзиев. Лъчезар Балтанов бе точен от бялата точка за 0:1.

След това до края на първото полувреме домакините доминираха тотално на терена, но на няколко пъти направиха фрапантни пропуски пред вратаря Иван Чворович.

Веднага след почивката Лудогорец се върна в мача с изравнително попадение. Радослав Терзиев допусна много груба грешка, след като не успя изчисти топката и я изпрати в краката на Марселиньо, който с премерен удар разстреля Иван Чворович за 1:1.

В 49-ата минута домакините имаха претенции за дузпа. Топката се удари в ръката на Меледже в наказателното поле на Ботев, но съдията Николай Йорданов даде знак играта да продължи.

В 80-ата минута Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата. След центриране от корнер Игор Пластув засече с глава от 4-5 метра, пращайки топката в мрежата за 2:1.

В последните секунди на мача "канарчетата" беха много близо до изравняване, но Игор Пластун изчисти с глава топката пред самата голлиният

Ботев игра в състав:

Иван Чворович, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Лазар Марин, Меледже Омнибес (83- Стивън Петков), Серкан Юсеин (71- Алваро Юлиано), Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала (77- Тони Тасев), Фернандо Виана.





Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).