Най-новият национал на Ботев: Не ми харесват шофьорите в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:55 / 17.09.2017
8098
Най-новият национал на Ботев (Пд) Цветомир Панов бе гост в предаването "Преди кръга" по Диема спорт. Десният бек каза интересни неща за себе си и за обстановката в своя тим.

Какви са шансовете за успех и над Лудогорец? "Шансовете са големи, доказахме, че можем да играем силно и успешно срещу Лудогорец с двете купи, които спечелихме. Обичаме да пишем история, защо да не сме първият отбор тази година, победил Разград. Притесняваме се да не ги подценим. Шегувам се естествено. Лудогорец е най-силният отбор в България и за да ги победим трябва да се раздадем максимално, надявам се да се получи", заяви Панов.

"Не съм вярвал, това е най-силната и най-емоционалната година в моята кариера. Надявам се да продължа да се развивам в същия дух".

"Пловдив е футболен град, има два отбора с много фенове. В Пловдив е спокойно, има си и недостатъци, не ми харесват шофьорите в Пловдив."

И за финал - какво ще постигне Ботев Пловдив през този сезон? "Дано спечелим поне една купа. Надявам се да се класираме и в шестицата и отново да играем Лига Европа, много ми хареса атмосферата там, дано повторим тези успехи", завърши Цветомир Панов.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).