Официално: Академик ще играе за Купа Пловдив в новото спортно бижу на града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:38 / 09.09.2017
3709
В края на месеца баскетболният Академик Бултекс 99 Пловдив ще проведе традиционния си турнир за Купа Пловдив. Той ще се състои в новата зала "Сила", съобщиха от клуба.

Участниците в надпреварата предстои да станат ясни и малко по-късно ще бъдат обявени официално.

В същото време стана ясно, че Академик Бултекс 99 ще участва на два приятелски турнира като част от подготовката си за новия сезон в НБЛ и Балканската лига. Първото изпитание за отбора на Асен Николов е на 13 и 14 септември в надпреварата "Георги Христов" в Ботевград, на която домакините от Балкан официално ще представят своя тим.

Това ще стане именно срещу Академик Бултекс 99 в сряда, 13 септември, от 20 часа във втория полуфинал. В първия мач от 18 часа ще се срещнат Динамик Белград и Работнички Скопие.

На следващия ден победителите ще играят финал, а загубилите - мач за трето място.

Седмица по-късно Академик Бултекс 99 ще участва и на турнира в Плевен, който ще се проведе по същата схема. От 18 часа на 20 септември, сряда, пловдивският тим ще играе с Левски, от 20.30 часа един срещу друг ще се изправят домакините от Спартак и Черно море.

На другия ден в същите часове ще се изигрят малкият финал и финалът. Специалната изненада ще бъде популярната певица Люси Дяковска, която ще изпее химна на България преди началото на надпреварата.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 22
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).