Някой пак подведе Войнов! Ни вест, ни кост от нови играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
11:34 / 29.08.2017
5365
Треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов за пореден път бе подведен лошо от някой и трябваше да говори неистини в роден ефир.

Веднага след края на мача с Дунав в петък вечерта специалистът смело обяви, че в Локо идват на проби двама чужденци. "Единият пристига още утре, а другият ще дойде за тренировката в понеделник", каза в прав текст Войнов.

Снощи бе първата тренировка на черно-белите за новата седмица и на нея нямаше ни вест, ни кост от нови футболисти, провери Plovdiv24.bg.

Припомняме, че по същия начин след мача с Витоша (Бистрица) Войнов обяви пред цяла България, че е пристигнал нападател, заместник на Мартин Камбуров. "Ако покаже добри резултати в изследванията, може да бъде уреден още за двубоя с Верея", каза тогава Войнов.

Оказа се обаче, че въпросният футболист играе на съвсем друг пост - крило, а качествата му за професионалист бяха повече от съмнителни.

Днес по програма черно-белите тренират двуразово. Първото занимание е в момента, като на него също не присъства нов футболист. Второто е от 18 часа.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).