Националите по аеробика с контролно в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:33 / 27.08.2017
3651
В спортна зала "Дунав" в Пловдив приключи второто контролно на националния отбор на България по спортна аеробика за мъже и жени преди заминаването им на Европейското първенство, което ще се проведе в Анкона (Италия) от 19 до 24 септември.

Пред Техническата комисия към Съюза по аеробика, треньори и публика, бяха представени съчетанията, с които Ана-Мария Стоилова, Антонио Папазов, Дарина Пашова, Ивелина Лукаки (СК Аеробика-АМД Пловдив), Тихомир Баротев (СК Виолена Хасково), Стефани Атанасова, Анита Гаврилова и Надя Паунова (СК Самоков) ще представят България на първенството на стария континент в различните категории.

Подготовката ще продължи още една седмица по клубовете в градовете Пловдив, Хасково и Самоков, след което от 4 септември отборът ще замине на двуседмичен лагер, след приключването на който ще отпътува за Италия.

Припомняме, че през месец май на финала на Световната купа в португалския град Кантанхеде младият отбор на България завоюва световната купа за 2017 година в категория "Групи", бронзов медал в категория "Индивидуално мъже" и финал в категория "Смесени двойки и "Индивидуално жени", с което направи сериозна заявка за участие в разпределение на медалите в предстоящото Европейско първенство.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).