Пак познато обещание от Лаута, Крушарски вече го наруши веднъж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
17:09 / 21.08.2017
9344
Ръководството на Локомотив Пловдив даде твърде познато на феновете обещание, което обаче веднъж бе нарушено, и то от собственика Христо Крушарски. Сега спортният директор на черно-белите Чавдар Цветков също се зарече в клуба да спрат с пробите на неизвестни чужденци.

Последните играчи, които напуснаха, след като не удовлетвориха изискванията на треньорското ръководство, бяха французинът Бартелеми Казанова и нигериецът Стивън Бабалола. Двамата чужденци се подготвяха с отбора няколко дни, но не впечатлиха с нищо.

"На този етап ще разчитаме на футболистите с които разполагаме", уточни Чавдар Цветков. Той добави, че в клуба продължават да работят върху привличането на качествен нападател, но ще действат много внимателно без да взимат на проби дузина кандидати за слава.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че собственикът Христо Крушарски също бе направил преди два месеца подобно обещание да спре с експериментите и да залага повече на българи и юноши. Оттогава досега на проби в Локо пристигнаха близо 15-ина знайни и незнайни кандидати за слава.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).