Ето ги 18-те футболисти на Ботев, които могат да влязат в историята

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:59 / 02.08.2017
3647
С група от 18 футболисти отборът на Ботев замина за Португалия, където в четвъртък от 21:00 ч. излиза в мач - реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Маритимо.

Ако успеят да елиминират съперника си, "канарчетата" за първи път в своята история ще достигнат до плейоф за влизане в груповата фаза на Лига Европа.

От сметките за двубоя на о-в Мадейра отпадна Тодор Неделев. Плеймейкърът не успя да се възстанови от травмата в аддуктора, получена в първата среща и остана да се лекува в Пловдив.

Другият контузен в състава на "жълто-черните" Фернандо Виана тръгна с отбора и е с добри шансове да играе в реванша.

Носителите на Купа България тръгнаха в сряда сутрин с клубния автобус от клубната база към Летище София, откъдето с чартърен полет ще пътуват до столицата на Мадейра Фуншал.

Групата на Ботев:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Йордан Минев, Лазар Марин, Цветомир Панов, Виктор Генев, Пламен Димов, Радослав Терзиев, Меледже Омнибес, Алваро Юлиано, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Омар Косоко, Фернандо Виана, Крум Стоянов, Тони Тасев, Кристиан Добрев



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).