Смела прогноза на Палийски: Отиваме, за да победим!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:28 / 02.08.2017
7535
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски направи смела прогноза за изхода от двубоя срещу Маритимо. Клубният бос поведе "жълто-черната" делегация, която излетя преди минути с правителствения самолет за остров Мадейра.

"Отиваме, за да победим. Ако се предаваме, няма да пътуваме. Момчетата ще дадат максимума, достатъчно са мотивирани. Убеден съм, че ще дадат всичко, за да може най-после Ботев да прескочи този прословут трети кръг, защото винаги стигаме до него", категоричен бе Ангел Палийски на летище София.

Той бе попитан дали тегне прокоба над правителствения самолет, който бе използван и от Лудогорец за пътуването до Беер Шева (загуба с 0:2):

"Все някога има и първи път. Ние може да променим тази традиция с правителствения самолет".

"Очакваме повече от 100 фена да дойдат на мача. С нас пътуват доста, самолетът е пълен, а и още пътуват през Чехия", уточни президентът на Ботев.

"Надявам се Косоко да изиграе подобаващо последния си мач. Нещата с неговия трансфер са уредени на 100%. В петък трябва да се присъедини към новия си отбор. Ще играе в Дубай. Всичко е подписано, само трябва да се яви на медицински прегледи. Има интерес и към други наши играчи, но на този етап няма да продаваме повече. На позицията на Косоко може да потърсим нов играч", завърши Ангел Палийски.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).