Градев: Обжалваме пред върховния съд монополизацията на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:35 / 20.01.2009
1357
Комисията за организиране на Конгреса на БФС реши днес да отхвърли кандидатурата на Ивайло Дражев за президент на БФС под предтекст, че от Асеновец са се отказали да го издигат като кандидат.

Мениджърът Георги Градев заяви, че решението е незаконно и не би трябвало действащият вицепрезидент да определя легитимността на кандидатурата на друг президент. Решението може да бъде обжалвано, тъй като се позоваваме на друг случай от 2000-а година. Тогава ВАС реши, че решенията на БФС са административни актове и като такива могат да бъдат обжалвани. Тогавашния случай бе свързан Пловдивска област, каза Градев за Plovdiv24.bg - футболистът Радков от Сокол Марково, който игра и за Слънчев бряг. Днешното решение на БФС ще бъде обжалвано още утре. "Действията на БФС са опит за монополизиране на тази институция, а монополът е забранен със закон. Очевидно е, че страхът, наречен Ивайло Дражев, тресе яко Боби Михайлов, не защото Дражев ще спечели, а защото ще каже много истини по време на конгреса", заяви още Градев. Мениджърът е убеден, че до две години ще има нов извънреден конгрес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).