Нападател на Маритимо отписа Ботев: Мислим за груповата фаза в Лига Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
21:20 / 01.08.2017
3738
Нападателят Родриго Пиньо заяви днес, че неговият Маритимо може да мисли единствено за победа срещу Ботев (Пловдив) в реванша на третия кръг на турнира Лига Европа. Първата среща завърши без голове, а португалците шокираха всички с откровено дефанзивната си игра.

Качествата на противника от България вече са били достатъчно добре подчертани пред играчите, така че те са предупредени. Самият Родриго Пиньо обаче вярва, че равенството е една добра първа стъпка да се достигне до груповата фаза на турнира Лига Европа.

"Изиграхме добър мач има в България, без да отстъпваме. Те имат добър отбор и треньорът Даниел Рамос вече ни представи необходимата информация. По време на мача се видя, че те имат добри нападатели. Но нашата главна цел е да преминем този етап, да достигнем плейофите и след това да попаднем в груповата фаза ", каза той пред репортери по време на пресконференция днес.

Нивото на защитата на Маритимо за мача в четвъртък определено ще бъде отслабено, тъй като централният бранител Маурисио е подписал в японското първенство и напуска тима. Родриго Пиньо похвали напусналия си съотборник и отбеляза от една страна неговата водеща роля, но и увереността, че има други хора, които ще го заменят както трябва.

"Той е страхотен играч. Това беше нашият капитан в последния мач и имаше водеща роля в групата ни. Но имаме добри играчи като Пабло и Диней, които ще си свършат работата ", каза той.

Нападателят пристигна това лято от Спортинг Брага и започна мача в България като титуляр.

"Ние сме доста нови играчи, които пристигнахме сега. Но сме все по-добре като отбор и смятам, че нашата игра с всеки изминал мач ще се подобрява. Вярвам, че добрите времена за Маритимо предстоят, подчерта Родриго Пиньо.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).