Дори съдийската аванта не помогна на Лудогорец, Локо измъкна точка в Разград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
22:51 / 29.07.2017
11402
Локомотив Пловдив изненада футболната общественост и завърши 0:0 срещу Лудогорец в мач от 3-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Разград. Така черно-белите изскочиха на второ място във временното класиране с актив от 5 точки.

Възпитаниците на треньора Войн Войнов продължават и без загуба от началото на сезона въпреки тежката програма.

Както се очакваше, головите положения, създадени от черно-белите, бяха доста малко.

Още при първата сериозна атака в мача съдията Волен Чинков се натегна на домакините и свирна доста дискусионна дузпа. Жоао Пауло финтира Пламен Крумов и моментално падна на тревата след допир до защитника на Локо. Бразилецът, който е бивш голмайстор на Ботев, сам се нагърби да изпълни дузпата, но ударът му бе спасен от Илко Пиргов.

В 22-ата минута "смърфовете" за първи път притесниха вратаря на Лудогорец. Парвиз Умарбаев овладя топката и от около 22 метра шутира, но бразилският страж на домакините Ренан улови.

Десет минути по-късно дойде поредната ситуация, показателна за пристрастното съдийство на Волен Чинков. Абел Анисе фаулира грубо дебютиращия за Локо Бедиме, но не последва никакъв сигнал от рефера. На всичко отгоре, след като играта бе спряна, Чинков вдигна жълт картон на Пауло Серджо, който му поиска обяснение за странното негово решение.

Най-чистото положение за Локо през първата част дойде в 37-ата минута. Веселин Марчев пое топката в централната част на терена, премина покрай трима играчи на Лудогорец и шутира с левия крак, но топката мина на метри от гредата в аут.

В 54-ата минута Локо бе много близо до откриване на резултата. Умарбаев проби през центъра и пусна пас наляво, извеждайки Димо Бакалов сам срещу вратаря на домакините. Бакалов шутира с левия крак, но над гредата в аут.

Две минути след това Умарбаев бе съборен пред пеналта и Пламен Крумов изпълни отсъдения фаул, но топката отново не намери целта.

До края на двубоя Лудогорец имаше две чисти положения, които бяха пропуснати от Кампаняро и младока Светослав Ковачев.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Марк-Гутие Бедиме, Пламен Крумов, Пламен Николов, Димитър Велковски, Ванчо Траянов (78- Георги Пашов), Пауло Серджо (83- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов, Веселин Марчев, Парвизджон Умарбаев, Дино Мартинович (73- Янко Ангелов).




Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).