Как ще играе Локо след катаклизмите в клуба?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:14 / 29.07.2017
5862
Локомотив Пловдив излиза срещу хегемона в родния футбол през последните 7 години - Лудогорец, в мач от 3-ия кръг на първенството. Двубоят е тази вечер от 21,00 часа в Разград.

Домакините със сигурност ще са в експериментален състав, предвид очертаващия се тежък реванш срещу Апоел Бер Шева в Шампионската лига.

По-интересното е да се види как ще се отразят върху черно-белите катаклизмите от последните дни на Лаута.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че напрежението на Лаута е взривоопасно след непремереното изказване на собственика Христо Крушарски за "банда гейове", които се опитват да го командват.

Последва остра и навременна реакция от феновете на отбора.

На всичко отгоре капитанът Дани Кики мистериозно отпадна от групата за днешния двубой. Обяснението на треньора Войн Войнов е контузия на халфа. На специалиста обаче едва ли може да се вярва на 100 процента, след като той веднъж вече се компрометира с лъжливо обяснение.

След скандалното напускане на Мартин Камбуров в Ловеч преди мача с Етър Войнов смело обясни в национален ефир, че причина за това е била травма в коляното, а дори и малките деца знаеха, че това е лъжа.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).