Киров: Извадих Неделев, за да не се получи по-голяма беля

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
22:46 / 27.07.2017
4955
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров призна, че е очаквал в двубоя срещу Маритимо да има малко голови положения, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според специалиста резултатът 0:0 е напълно справедлив.

Ето какво каза наставникът на жълто-черните след края на мача:

"Получи се тактическо надлъгване. Отборът на Маритимо е доста компактен в защита, трудно стигахме до голови ситуации. Нормално е в такива мачове головите ситуации да са малко. Мисля, че равенството е закономерно".

"Малко прибързвахме с извеждащото подаване. Ние тези проблеми си ги знаем, върху това се работи. Все пак сме отбор в развитие".

"Имаме една седмица да се подготвим на спокойствие и да видим къде са слабите страни на Маритимо. Няма какво да говорим за шансовете ни. Първо се концентрираме за мача с ЦСКА и след това започваме да мислим за реванша. Важно е, че не допуснахме гол, но всичко си зависи от нас на реванша".

"Получиха се една-две травми, но тепърва ще разсъждаваме с какъв състав ще излезем срещу ЦСКА. Тодор Неделев получи спазъм и предприехме веднага мерки, за да не се получи по-голяма беля".

Вижте в прикаченото видео цялото изказване на треньора на Ботев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).