Ас на Ботев уплаши Маритимо: Вие не сте фаворити!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:52 / 26.07.2017
6124
Бразилският ас на Ботев Пловдив Фернандо Виана даде интервю за португалските медии, в което анализира предстоящите сблъсъци срещу Маритимо. Виана изрази увереност в способностите на "канарчетата" и макар да призна достойнствата на португалския съперник, обясни, че не счита Маритимо за фаворит.

"Не мисля, че Маритимо е фаворит. Футболът е много непредсказуем и имаме страхотен отбор, но Маритимо е клуб, който чуваш често. Една от силите в Португалия, така че ще бъде много труден мач. Този двубой е финал", заяви Виана, който познава някои от играчите на съперника: "Познавам Патрик (Виейра) и съм играл срещу Ебер Беса".

"Феновете на Ботев ще са много развълнувани и ще поставят Маритимо под напрежение, а ние ще сме добре подготвени. Трябва да вземем добър резултат у дома, защото знаем, че Маритимо е силен домакин, така че резултатът от първия мач трябва да ни постави в комфортна позиция за реванша".

Виана призна, че фактът, че Ботев вече е изиграл 6 официални мача, а Маритимо нито един, може да бъде предимство.

"Това може да бъде предимство за Ботев. Маритимо е изиграл няколко контроли, но атмосферата на официалния мач винаги е различна. Ако се възползваме, това може да бъде важен фактор", допълни кариоката, цитиран от Гонг.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).