Ботев отговори на феновете, но без конкретика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
18:59 / 24.07.2017
9480
Ръководството на Ботев отговори бързо на въпросите, поставени няколко часа по-рано от Клуба на привържениците относно пътуването до остров Мадейра за реванша срещу Маритимо.

В отговора обаче няма конкретика за това как точно ще се извършва подборът, като се казва само, че записването ще става "до изчерпване на ограничения брой места в самолета".

Ето каквмо гласи официалното съобщение на клуба, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

ПФК Ботев предоставя възможност на ограничен брой свои привърженици да придружат отбора в пътуването му до о-в Мадейра за гостуването на Маритимо в срещата - реванш между двата отбора, която ще се играе на 3 август.

От утре /25 юли/ стартират записвания за чартърния полет, който "жълто-черните" ще използват при визитата си на острова в Атлантическия океан. Цената на пътуването в двете посоки е 490 евро.

Цената включва пътуването със самолет. ПФК Ботев работи по оферти за нощувки в хотели 3 и 4 звезди и трансфер летище-хотел-летище и при желание записалите се могат да разчитат на съдействие в тази насока.

Излитането от България е на 2 август, а връщането два дни по-късно - на 4 август.

Записвания за пътуването ще се извършват в администрацията на ПФК Ботев до изчерпване на ограничения брой места в самолета. За подробности - тел. ‎0893 63 50 39.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).