"Канарчетата" заминаха на лагер с шестима нови, Лилчо Арсов преподписа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:50 / 19.01.2009
5603
Със шест сигурни нови футболиста заминаха на лагер с Ботев в Баня днес. Всичките идват без трансферна сума. Здравко Станков и Георги Семерджиев са подписали за 2,5 години, а третият идващ от Родопа - Лилчо Арсов - за година и половина. Добри Орловски също е подписал с Ботев. Под наем до лятото идва и Георги Андонов от Черно Море, както и Димитър Петков от ЦСКА. Единственият футболист, с когото още не е осъществен трансфер е Мирослав Тодоров, за когото ще бъде искана трансферна сума, тъй като не е свободен агент.

Калоян Караджинов пък напусна тима и няма да се подготвя повече с Ботев. Той разтрогна договора си и с китайския Далиен и ще премине като свободен агент в Локомотив София. При неговия трансфер всичко става по взаимна договореност, тъй като в договора му с Ботев е било записано, че при оферта от друг тим през зимата, халфът няма да бъде спиран.

"Жълто-черните" ще останат в Баня за две седмици. Все още не е ясно колко контроли и срещу кого ще изиграт "канарчетата", но най-вероятно ще се уговорят два спаринга срещу аматьорски тимове от региона.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).