Президентът на Ботев: Тотално надиграване не бях очаквал и в най-смелите си прогнози

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
23:55 / 20.07.2017
9060
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски откровено си призна, че дори в най-смелите си прогнози не е очаквал тотално надиграване на неговия тим срещу Бейтар, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Уникален мач за нашите момчета! Публиката - също уникална! Просто нямам думи, искам постоянно това да виждам в нашия отбор", започна изказването си босът на "канарчетата".

Ето какво още каза Палийски при напускането си на стадион "Лазур":

"Очаквах добра игра, но тотално надиграване не бях очаквал и в най-смелите си прогнози. Може би ранния гол даде самочувствие на момчетата. Изпуснахме и още 3-4 чисти положения".

"Бъдещето на Омар Косоко мога да коментирам, едва след като се видя утре с него".

"Надявам се другия четвъртък срещу Маритимо стадионът да бъде пълен до краен предел - няма да имаме наказание след този мач с Бейтар".

"Бонусите в Ботев ги даваме за свършена работа. След като футболистите са си свършили работата, това означава, че ще получат бонуси".

Вижте в прикачения файл цялото изказване на президента на Ботев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).